tirsdag den 3. juli 2012

3. juli: store planlaegningsdag

Vi vaagnede dejligt udhvilet op i morges - der var dog med en mindre stroemafbrydelse i nat, saa vi vaagnede ved, at vores ventilator var gaaet ud, og der var blevet varmt. Skoen morgenmad paa hotellet med en lassi til hver, saa maven kan faa lidt til at holde sig i orden paa.

Saa stod den paa PLANLAEGNING resten af dagen. Vi har derfor nu faaet arrangeret den foerste del af vores trekkingtur med start i morgen kl. 7.00, hvor vores guide Morun kommer til hotellet og henter os, og vi koerer saa sammen hen til den bus, som vi skal tage til den lille by Jiri i 1900 meters hoejde. Det er vores startpunkt for den foerste del af turen paa ca. 8 dage. Op og ned og meget lokalt er vist hvad, der kommer til at karakterisere den, saa det bliver spaendende, men guiden virker super fin, og det er arrangeret gennem et bureau paa vores hotel, saa det burde vaere i orden.

SHOPPING, SHOPPING og lidt mere SHOPPING! Det fik vi resten af dagen til at gaa med, for vi skulle have koebt det sidste udstyr. Derfor har vi faaet:
- vandflasker
- iglesokker
- almindelige sokker
- solhatte med individuelt paasyet skrift, hvor der staar *Loelfe* og *Moelfe*
- kort
- trekkingbog
- lidt kiks, broed og honning

Det bliver nok den sidste dag i mindst 1 uge med internetforbindelse, for Jiri til Lukla-turen er vist ret primitiv. Kryds fingre for, at vi ikke bliver koeresyge paa den 10 timers lange bustur, der begynder i morgen.

Daarligt internet er desvaerre lig med ingen billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar