mandag den 2. juli 2012

2. juli, DUNJAKKER I (GRIMME) FARVER!

Velkommen til Kathmandu.

Paene dunjakker

Saa er vi kommet godt frem til Kathmandu! Vi har loebet forvildet rundt i bydelen Thamel lige siden, vi ankom og kigget paa alt fra jakker til iglesokker. Vi har nu faaet styr paa, hvad vi skal koebe og fundet ud af, hvad vi nogenlunde skal give for det. Paa billedet ses dagens sidste koeb. Dunjakker til minusgrader og snestorme paa Mount Everest. Vi har diskuteret en del, hvad farver de skulle have og det endte som vist paa billedet - pink og mintgroen. I maa selv bedoemme, om de er flotte eller ej! Maria synes i hvert fald, at min mintgroenne er ret grim, saa jeg synes ogsaa, at hendes er grim. Der skal nok komme et bedre billede med bjerge som baggrund, naar vi begiver os af sted i overmorgen.

I morgen skal vi have koebt vandflasker, iglesokker, solhatte (med paatrykt "Everest Base Camp Trek") og eventuelt et par tynde sokker.Vi betaler 20 USD pr nat paa hotellet her, saa vi overvejer at skifte til et andet, hvor vi kan noejes med 10 USD.

Nu vil i snart i seng, da vi naesten ikke fik sovet i flyet. Maria var dog helt bom vaek i flyet fra Delhi til Kathmandu og en aaben mund afsloerede, at hun i hvert fald sov, allerede inden flyet lettede!

Nu er regnen begyndt, saa vi glaeder os til at se, hvordan det ser ud i morgen.

Trommelum i Thamel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar